Wie is Hanson?

Hanson is importeur van de in de USA gefabriceerde Silent Master centrale stofzuigsystemen en de Europese Sach centrale stofzuigsystemen. Hanson heeft meer dan 40 jaar ervaring in de verkoop van centrale stofzuigsystemen in Europa en is in Nederland de marktleider vanaf het eerste uur.

Hanson heeft alle disciplines op het gebied van centrale stofzuigsystemen onder één dak. Of het nu gaat om de bestelling van een borstel, het uitrekenen van een vrijblijvende offerte of het verzorgen van de service en aanleg van een centraal stofzuigsteem. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Een team van specialisten staat de klant zowel binnen als buiten ter beschikking. Service is een woord dat Hanson hoog in het vaandel heeft staan. Hanson beschikt over een magazijn van waaruit de Europese markt beleverd wordt. De levertermijn is kort; in principe wordt er altijd binnen 24 uur geleverd.

Gratis calculatie afdeling 
Hanson heeft een afdeling waar gratis en vrijblijvend de calculatie wordt gemaakt. U zendt ons per e-mail (sales@hansoncss.nl), of per post (Nieuwe Pas 7, 6686 BJ Doornenburg) een tekening of plattegrond van het betreffende pand toe en u ontvangt per omgaande een vrijblijvend voorstel voor plaatsing van de stofinlaten, de materiaalkosten en een advies omtrent de meest geschikte unit. Onze calculatie afdeling staat klaar om uw aanvraag vandaag nog te behandelen.